Una de braves! : El Bon Àpat

La tapa que sempre trobaràs a la terrassa de qualsevol bar. Sempre elaborades d’una manera diferent, personal i pròpia: les braves.

El Bon Àpat

Patates, salsa brava, forquilles, un plat, i pocs elements més intervenen en l’elaboració d’aquesta recepta. Tanmateix, a cada bar hi trobes una resposta, un sentiment, un nou ingredient. N’hi ha que són partidaris d’eliminar el tomàquet de la salsa, com la tradició indica, i d’altres que es decideixen a introduir-lo en forma de quètxup. I també els qui opten pel fregit de patates del temps, com aquells que les fregeixen congelades. Mai saps amb què et trobaràs i quin gust tindrà.

Aquesta petita secció intentarà donar a conèixer l’estat actual de les patates braves en aquest nostre municipi vallesà. No som, ni de bon tros, crítics culinaris però, com té lloc en el món del futbol: tothom porta un entrenador a dins seu. És per això, que les nostres observacions potser no serviran per transmetre els anys d’experiència, la saviesa i la destresa de cadascun dels xefs que elaboren aquests plats a Cerdanyola però, si més no, poden servir per fer-vos la boca aigua i així, animar-vos a visitar aquell bar per primera vegada i tastar les seves meravelloses braves.

Els resultats seran gràfics, intuïtius i de fàcil comprensió, per valorar: la qualitat i quantitat de patates, la qualitat i quantitat de la salsa, la qualitat del tracte, la rapidesa del servei i el preu.

Bon profit!

Comparteix: