Resposta a l’anunci del govern de possibles vies per sancionar els pisos buits a Cerdanyola

En relació a la resposta del govern de Cerdanyola a la nostra nota de premsa del passat dimecres 8 de gener, on s’anuncien possibles vies per sancionar els pisos buits, el Compromís per Cerdanyola volem manifestar que:

    1. Lamentem el temps perdut pel govern municipal en iniciar aquest debat ja que tant la PAH Cerdanyola-Ripollet com el Compromís per Cerdanyola venim posant sobre la taula del debat polític municipal propostes concretes sobre aquest tema des de novembre de 2011.

    1. També lamentem que la voluntat de treballar el tema per part del govern de Cerdanyola sorgeixi per imitació als moviments dels governs de Terrassa i Sabadell. Aquest fet demostra, un cop més, la manca de planificació i de full de ruta del govern de Cerdanyola que actua de forma improvisada i sense rumb.

  1. Malgrat les decisions desencertades i la manca de voluntat política demostrada fins ara, el Compromís per Cerdanyola renovem les nostres esperances en aconseguir sancionar l’existència de pisos buits (la qual cosa comportarà contrapartides cap a la ciutadania com lloguers més baixos i recursos municipals) i mostrem la nostra voluntat decidida en que això sigui una realitat al nostre municipi quan més aviat millor.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/resposta-anunci-govern-possibles-vies-sancionar-pisos-buits-cerdanyola

Comparteix: