El Compromís per Cerdanyola agraeix a la CUP-AE que porti al Parlament l’oposició al Centre Direccional

En el passat Debat de Política General, el més important que té lloc cada any al parlament de Catalunya, la Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa d’Esquerres va presentar una resolució per instar la Generalitat a aturar el planejament del Centre Direccional. Malauradament la resolució no va prosperar al trobar-se amb el vot contrari de tota la resta de grups. Des del Compromís per Cerdanyola agraïm als companys de la CUP-AE el seu suport i els felicitem per la seva coherència. Alhora lamentem que la seva proposta no trobés el recolzament d’altres grups polítics teòricament contraris a l’especulació urbanística i la destrucció del territori.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/compromis-cerdanyola-agraeix-cup-ae-que-porti-al-parlament-oposicio-al-centre-direccional

Comparteix: