Cerdanyola i Ripollet s’uneixen en un assaig de la Via cap a la Independència

mini-cadena-cerdanyola-ripollet-2013-08-31Més de 300 persones van participar en l’assaig que des de Cerdanyola per la Independència (CxI) i Ripollet per la independència (RxI), nuclis locals de l’ANC, es va organitzar previ a la Via Catalana que aquest moviment popular ha organitzat el proper 11 de setembre, i que recorrerà el territori català des de la Catalunya Nord al País Valencià.

El pont de vianants que uneix els dos municipis es va omplir d’estelades i de persones, formant la cadena al llarg des de l’ajuntament de Ripollet fins la carretera de Barcelona a Cerdanyola. Després es va cantar els Segadors.

La valoració, segons el coordinador de CxI, Bernat Gastón, ha estat molt positiva tenin en compte la data triada de cap de setmana estival i altres condicionants. En declaracions als mitjans, Gastón es va mostrar convençut que la Via Catalana de l’11 de setembre serà un èxit, sobretot tenint en compte que els trams més complicats s’estan completant. Cerdanyola per la Independència fa una crida a la mobilització de la ciutadania fora de les comarques barcelonines, especialment cap a les Terres de l’Ebre.

Gastón també va destacar la implicació de la societat civil i el moviment popular de l’ANC en aquesta reivindicació ja que s’ha aconseguit anar sumant poc a poc, comptant dia rera dia amb més suports.

http://www.llibertat.cat/2013/09/cerdanyola-i-ripollet-s-uneixen-en-un-assaig-de-la-via-cap-a-la-independencia-22852

Comparteix: