Manifestació contra les retallades a l’Atenció Primària

MANI_CANALETES_webLa Plataforma en Defensa de la Sanitat Publica, L’Associació de Veïns Canaletes, FADAM i el treballadors del CAP Canaletes han convocat per al proper dimecres 18 de setembre a les 18:00 hores una manifestació ciutadana en protesta per les recents retallades produïdes a Cerdanyola del Vallès. La darrera, la supressió d’un pediatra al CAP Canaletes.

Les entitats convocants han recollit fins el moment més de 1200 signatures de ciutadans que expressen així el seu rebuig a aquestes noves retallades.  El procés de recollida de signatures finalitzarà durant l’acte de cloenda de la manifestació en el que dos joves es dirigiran a la ciutadania llegint un manifest i es farà un cant reinvindicatiu.

La manifestació ciutadana vol comptar amb la participació de pares, mares i nens afectats per la nova retallada i per això els organitzadors volen donar-li un aire lúdic-reinvidicatiu. Diferents entitats de la nostre Ciutat (més de deu entitats en el moment actual) hi participaran i esperem comptar amb moltes altres.

Les entitats convocants volen expressar el seu agraïment a les nombroses mostres de recolçament i solidaritat rebudes per part de l’Ajuntament, Partits Politics, Associacions i Entitats Ciutadanes i sobre tot al gran nombre ciutadans que de forma personal i anònima ens expressen els seu suport.

Convocatòria:
Dimecres, 18 Setembre, 2013 – 18:00
Comparteix: