Rebuig a la decisió de prescindir d’un pediatra al CAP Canaletes

El personal sanitari del CAP Canaletes s’ha reunit avui en assamblea per rebutjar la decisió de la direcció del centre de prescindir d’un pediatra.

A partir del primer de setembre, per decisió unilateral de la direcció actual, seran només quatre professionals en lloc de cinc els que hauran d’atendre a més de 5.250 nens. La situació serà totalment insostenible tenint en compte, per exemple, que en el darrer hivern el número de revisions pediàtriques va haver de reduir-se a la meitat per un excés de
demanda. Els professionals del CAP seguiran reivindicant i prenent mesures de pressió per tal de que la direcció del centre rectifiqui aquesta greu decisió.

Des de l’assamblea es vol agraïr les mostres de solidaritat, comprensió i decidida implicació de la Plataforma per la Defensa de la Salut Pública, de Compromís per Cerdanyola i del Sr. Víctor Francos, alcalde accidental de la Ciutat. Manifestem també el nostre reconeixament a FADAM i a les nombroses Associacions de Veins i Entitats de la nostra Ciutat pel seu compromís en reinvindicar una atenció sanitària de qualitat pels nostres infants.

Comparteix: