L’agrupació d’electors Compromís per Cerdanyola i la seva gent

Tot i que la situació política actual ens pot fer caure en el pessimisme, perquè no havíem pensat mai que tot això podia succeir en un estat democràtic, cal observar que hi han actituds i comportaments que ens fan veure que no tot és negatiu perquè, sortosament, existeixen col·lectius de persones que ens ajuden a mantenir la confiança en els nostres conciutadans. Aquest és el cas del Compromís per Cerdanyola.

És evident que estem al final d’una era en la qual veiem que tot allò que vam començar il·lusionats en els anys de la transició ara està esgotat. Els esdeveniments van a una velocitat de vertigen cap un canvi que, per cert, és molt necessari, i Catalunya, com sempre, en serà capdavantera.

L’eslògan de campanya del Compromís per Cerdanyola va ser “Una altra manera de fer política”, i efectivament la seva forma de fer política és molt diferent del que fan els altres. Sense menystenir la feina de les altres formacions polítiques, el Compromís, continuador de l’obra del PAS, té un estil molt propi i encoratjador de fer política. No ha caigut mai en els paranys d’un sistema polític que es basa en la corrupció, el clientelisme i la submissió exigida pel model d’un capitalisme vergonyant.

Al Compromís hi tenen cabuda totes les persones que tinguin com a objectiu millorar la situació de la gent de Cerdanyola mitjançant l’acció municipal, canviant un estil de fer política totalment esgotat que no ens porta cap on la gent del nostre poble es mereix. És una organització molt plural i potser encara poc coneguda, on hi té cabuda no solament la gent d’esquerres sinó tothom que vulgui contribuir a la millora de les nostres institucions locals.

Dintre del Compromís hi han persones amb una dedicació i una entrega exemplars, sense esperar res a canvi que no sigui la seva contribució per millorar la qualitat democràtica i el perfeccionament de la gestió municipal.

Totes aquelles persones que vulguin que les coses canviïn a millor hi tenen cabuda, poden tenir per segur que seran ben acollides i que la participació en l’acció política del Compromís millorarà la seva pròpia autoestima. Veuran que efectivament hi ha una altra manera de fer política. L’únic objectiu és millorar la situació de la majoria de la gent del nostre poble.

La corrupció generalitzada que ens ha tocat viure només es pot acabar posant a les institucions a persones que vulguin acabar amb ella. No s’hi val queixar-se i no fer res, és l’hora d’actuar i les portes del Compromís per Cerdanyola són ben obertes per a tothom que vulgui contribuir a millorar les coses.

El Compromís no té vocació d’oposició sinó de governar a Cerdanyola, i ben aviat ho farà palès. Governar és l’obligació de qualsevol formació política que vulgui transformar la realitat, i aquest és l’objectiu del Compromís per Cerdanyola.

Josep Font.

Comparteix: