La CFMA i el CLUPI presenten un recurs de reposició a l’Ajuntament

Aquest any el Club Infantil i la Comissió de Festes Majors Alternatives hem decidit celebrar de manera conjunta un Sant Joan, amb la intenció de reivindicar tant les festes com les tradicions populars. Seguint aquesta línia el 18 de febrer vam llençar les instàncies demanant tant la plaça Sant Ramon com el permís per fer foguera.

20130613222421209No ha estat fins els 13 de juny que l’Ajuntament s’ha proposat escoltar-nos i engegar els mecanismes per decidir la viabilitat de la foguera. Ara ens denega el permís de foguera a través d’una comunicació escrita absenta de cap validesa legal perquè s’han saltat un tràmit administratiu. A més a més l’informe tècnic és “paper mullat” perquè la decisió presa està absenta de cap argumentació legal i no esmenta cap article que ho faci inviable.

La mateixa burocràcia que utilitzen com a eina per desactivar les iniciatives populars i els col.lectius ara la fan servir al marge de la seva pròpia llei per continuar posant tantes traves com sigui possible a aquells que amenacen l’status quo.

Nosaltres hem decidit presentar un recurs al.legant error de forma i demanant la recapacitació de la decisió entenent que una foguera controlada no suposarà cap perill ja que en d’altres poblacions sí que se n’autoritzen. Entenem que una plaça com la Sant Ramon és un dels llocs més adients per poder-hi cel.lebrar una revetlla amb foguera, tant per l’amplitud de l’espai com per l’absència de cablejat elèctric.

http://fmacerdanyola.wordpress.com/2013/06/17/la-cfma-i-el-clupi-presenten-un-recurs-de-reposicio-a-lajuntament/

Comparteix: