Les CAV convoquen la primera trobada de diferents experiències de lluita i alternatives

Convoquem a totes les entitats i col·lectius de lluita contra les retallades, la corrupció i el capitalisme, a una trobada de posada en comú de les nostres experiències, lluites, alternatives i idees que anem portant a terme.

Cartell-Trobada 6A-webConjuntament amb la Gent de Gramenet, La Trobada de Nou Barris i l’Alternativa d’Esquerres de Cornellà, convoquem a totes les entitats i col·lectius de lluita contra les retallades, la corrupció i el capitalisme, a una trobada de posada en comú de les nostres experiències, lluites, alternatives i idees que anem portant a terme.

La trobada no té cap altre pretensió que crear un espai de coneixença entre experiències similars que s’estan portant a terme arreu del territori. Generar complicitats i confiances per poder fer un primer pas en el treball conjunt i la suma d’esforços.

Esteu totes convidades el dissabte 6 d’abril a Ripollet (El Local, C/Monturiol, 32), a les 9:00 del matí, per iniciar una sèrie de tallers de debat sobre diversos temes, per anar-nos coneixent.

Podeu confirmar la vostre assistència al correu electrònic: construimalternatives@gmail.com

Us esperem a totes!

http://alternativesvalles.blogspot.com.es/2013/03/les-cav-convoquen-la-primera-trobada-de.html

Convocatòria:
Dissabte, 6 Abril, 2013 – 09:00Cartell-Trobada 6A-web
Comparteix: