Xerrada Informativa: L’escalada repressiva i el cas de l’Andrea i l’Alex

Des de Solidaritat Cerdanyolenca, plataforma antirepressiva, hem preparat una xerrada pel dia 4 de març a les 19h a la sala 22 de l’ateneu de Cerdanyola. El fil conductor de la xerrada serà el cas de l’Alex i l’Andrea, que va succeïr el 6 de novembre de 2009.

 en Xavier Pellicer, membre d’Alerta Solidària, ens explicarà breument què és la repressió, quines són les seves eines i què va succeir arreu del territori quan es preparava l’escalada a la nostra ciutat.

un membre de Solidaritat Cerdanyolenca ens explicarà com s’inicia la repressió a Cerdanyola al voltant de l’assemblea d’okupes i com l’escalada represiva acaba provocant el cas de l’Alex i l’Andrea.

l’advocada del cas, Bego Casado, membre de l’Associació memòria contra la tortura, ens explicarà les implicacions legals i s’endinsarà en els camins de la impunitat policial.

 l’Andrea, encausada, ens explicarà fil per randa com va succeir el cas i les seves conseqüències.

finalment, Maribel Rodríguez, explicarà com tractarà el Compromís per Cerdanyola les temàtiques de seguretat i prevenció.

us recomanem la vostra assistència a la xerrada perquè ens ajudarà a totes a entendre quin és l’origen d’aquest cas. Baixarem a les clavegueres de la repressió policial a la nostra ciutat, i allà trobarem noms i cognoms.

ens veiem el 4 de març.

www.alertasolidaria.org

www.proutortura.net

www.compromispercerdanyola.cat

www.solidaritatcerdanyolenca.wordpress.com

Convocatòria:
Dilluns, 4 Març, 2013 – 19:00 – 21:00
Comparteix: