Conferència: “La qualitat de l’ensenyament públic és possible”

Dijous 21 de febrer a les 19h a l’Ateneu de Cerdanyola. A càrrec del Xavier Melgarejo (llicenciat en psicologia i doctor en pedagogia) i amb la participació de Carme Plumed (mare cerdanyolenca que viu a Finlàndia).

Conferencies-01-Poster-Original_webA Cerdanyola, perquè tenim aquest tarannà tan estrany i radical imposat per l’aire “d’alta muntanya”, no ens conformem en donar idees ni predicar a la resta de gent sense fer un pas endavant i posar-les en pràctica en nosaltres mateixos.

A Cerdanyola sabem que aquest vaixell s’enfonsa.

A Cerdanyola volem saber de veritat si es pot fer alguna cosa per salvar-lo. Perquè sabem que si no aconseguim mantenir la integritat del vaixell, no quedarà vaixell.

I per aquest motiu volem generar debat. Un debat que ja vam plantejar al mes de novembre, abans que el nostre primer convidat anés al “Singulars” (el mateix presentador va dir via twitter fa temps que va ser dels 3 millors Singulars de la història, i que al plató el silenci va ser espectacular), o que el programa “Salvados” trenqués el seu récord històric aquest passat diumenge amb el programa sobre Finlàndia.

Però anirem un pas més enllà: a Cerdanyola podrem fer-li preguntes directament al conferenciant.

I per tant demostrarem que potser tenim algo a dir.

Us adjuntem el cartell definitiu de la PRIMERA CONFERÈNCIA organitzada per la PAC (20 AMPES dels centres d’ensenyament públic de Cerdanyola) amb tots els detalls (dia/hora/lloc).

Feu previsió i vingueu una mica abans de l’hora assenyalada, per assegurar-vos que trobeu lloc.

ALEA IACTA EST: uff… esperem tot surti bé i no hi hagi imprevistos! Ànims a tots!

Convocatòria:
Dijous, 21 Febrer, 2013 – 19:00
Comparteix: