La impunitat+La complicitat necessaria

Cada dia que passa tenim mes noticies sobre la implicacio de politics importants en la corrupcio generalitzada.Gent que te uns ingressos mes que suficients per poguer viure be,i que te tota la familia “colocada” laboralment parlan.Com es possible tan poca vergonya cuan ni ha persones que estan vivint per sota el llinda de la pobressa,i que ha perdut tota esperanza?

La actual situacio denota una total impunitat per les elits politiques i finnaceres i per tant maniga ampla per fer el que els dongui la gana,¿i com hem arribat fins aqui? On es el control democratic? de les institucions i de la gestio politica.On estan les promeses fetes en els moments de la transicio?

En primer lloc dir que de la gent que estigue a la presso en el regim anterior per cuestions politiques en conec bastans i que jo sapiga no mes un s’aprofitat de la politica per ferse ric.

No entrare en el tema de la financiacio dels Partits,perque crec que es un tema que no esta resolt, pero si que dire que ha justificat actituts poc edificants.

On son els valors de l’esquerra de honestetat i honrradesa?La bona adminitracio dels recursos publics duta a terme en els temps de la segona Republica ja no es consideren d’esquerra?. La corrupcio sempre ha estat una practica de la dreta,Es el que han fet sempre.Pero i l’esquerra?

cuan un abandona primer l’ideologia i despres els valors la resultant es la que tenim davant dels nassos.Una societat plena de aprofitats.i granujes.

Primer van abandonar el marxisme, després van dir que el pragmatisme s’imposava i que havíem de procedir al desarmament ideològic, sense oferir valors alternatius d’esquerra, i al final no queden ni valors ni comportaments dignes, ni res. Ha estat sustituit per aprofitarse tot el que es pugui en benefici propi.I el poble passant miseries i calamitats.

I els inductors del desarmament ideologic que fan?Cobran sobresous de fabula i ser els complices necessaris de tot el que esta passant,rodeixats d’un seguit de palmeros que no mes serveixen per “chupar del bote”.Pero no us preocupeu que els o taparan tot,la corrupcio no es resolt amb lleis ni amb decrets,es una cuestio de voluntat politica de fotrels a tots fora l’unica manera.

Josep Font.

Comparteix: