Que ens espera als catalans si continuem dintre de l’estat espanyol?

Desde l’once de Septembre del 2012 tots els mitjans de comunicacio de l’estat s’esforcen en informarnos de les desgracies i perdues que tindrem els catalans si marxem de l’estat espanyol. Pero no diuen res del que ens espera si continuem formant part de l’estat espanyol.

No tenen cap voluntat de fer els canvis necessaris per modernitzar Espanya.No mes volen aprofitarse de la crisi per impossarnos el seu model politic,economic i social. Es a dir les politiques que li convenen a la dreta pura i dura.I que no ha votat ningu.

La deute exterior d’Espanya es de 1.755 billions d’Euros,qui tindra que pagar aixo? els que es gasten els fons publics esnifan coca segur que no,ho pagarem els mes tontos com sempre,si ens quedem esta clar, desde el punt de vista economic que es el que ens espera

L’any 2011 els fons de reserva de les pensions era de 67mil millions d’Euros pero,l’any passat ja en van treure 11 mil millions per poder pagar les pensions. Si tenim en conte que la crisi pot durar fins el 2018 com a minim i que a mes es produira un decreixement de la economia, deixarem de cobrar les pensions si ens quedem.

En que es gasten els pocs recursos que els queden?

Defensa 20mil millions d’Euros l’any pasat,per defensar guerres que no solucionen res i causen dolor i patimen a la poblacio civil del Afganistan,Libano,ect cuan marxin de alla tot quedara pitjor que abans,igual que a Palestina,Irak ect.Pero la dreta espanyola te un deute de gratitut amb els Estats Units del favors que els van fer en el passat com per exemple (legitimar el franquisme i rentarlos la cara) que o paguin ells.

Concordat amb la Santa Sede 13mil millions d’Euros perque una colla de carques puguin financiar la Cope i la Conferencia Episcopal (la dreta te que pagar que passeixesin el generalisimo bajo palio durant tants anys)

Bankia. Ja em perdut el conte de la millonada que ha costat financiar el Bank del PP

Etc, etc…

En aquests moments a tot l’estat ni han 6.1 millions d’aturats,el 54% de joves sense feina i mes de 400 mil persones desnonades,es ha dir persones que paguen una hipoteca i un lloguer,i que ho han perdut tot.Solucions cap ni una.Quines perspectives de futur tenim dintre de Espanya?,mes negres que el carbo,i amb un President que cada cop que obre la boca es per dir mentides.Com pensen resoldre aquest desastre i cuan comenzaran a crear llocs de treball enlloc de destruirlos.? Els nostres joves han de marxar de Catalunya per poder trobar feina i ells que fan per resoldreu?res de res,El Sr.Rajoy no mes serveix per fer de soplagaitas i bambolear botafumeiros,

No ens diran la veritat del que ens espera perquè si ens la diguessin voldria fotre el camp tothom depressa i corrent.

Josep Font.

Comparteix: