Edifici alliberat acollirà a 4 famílies desnonades #ocuPAHcdv

La PAH de Cerdanyola i Ripollet us informa,

Dos dies després d’entrar a l’edifici número 64 del carrer Serragalliners de Cerdanyola del Vallès, ahir, 5 de gener, es va fer públic l’alliberament d’aquest immoble.

Acabat de construir ara fa tres anys aquest edifici de quatre habitatges mai no ha arribat a ser utilitzat. La promotora que va edificar aquest inmoble ha estat incapaç de vendre’ls durant tot aquest temps i per això, abans que se’ls mengi el desús i sigui una finca més a les llistes de cases embargades i buides. Per tant, hem decidit fer directament nosaltres la nostra pròpia obra social.

A partir d’ara aquests pisos estaran destinats a acollir a quatre famílies del nostre municipi desnonades a mans d’entitats financeres.

Amb aquesta mesura donem sortida a una necessitat inmediata d’aquests afectats, però la nostra situació és anar més enllà. Volem també denunciar la situació de desemparament en què es troben desenes de milers de famílies al nostre país. Cal donar veu a totes aquelles persones que clamen per una solució a la macroestafa inmobiliaria que ha patit l’Estat espanyol.

Pert això demanem la vostra col·laboració al llarg dels propers dies, si-us-plau, doneu-nos suport per evitar que ens desallotgin i per arropar les families.

Ens veiem als carrers.
Totes juntes podem!

Comparteix: