Tarda Bolivariana: presentació del llibre “Una nova Alba, a destemps per l’America Bolivariana”

Amèrica Llatina ha sigut laboratori d’assaig de repressió, espoli, socialdemocràcia i negació de la lliure autodeterminació, és a dir tot allò que tot just ara patim al nostre país.

cartell web2Benvolgudes companyes, des del Casal Popular La Clau estem duent a terme una serie d’actes preparats amb la finalitat d’anar definint el nostre banol de lluita, i treballar amb mes força la cohessio com a moviment popular. Aquest primer acte hem cregut oportu donar preferencia a un marc ideologic que avui en dia es referent i esperança per a moltes persones. America llatina ha sigut laboratori d’assaig de repressio, expoli, socialdemocracia i negacio de la lliure autodeterminacio, és a dir tot allo que tot just ara patim al nostre pais. Creiem que fent un exercici d’entendre la realitat de les ultimes decades d’aquell continent ens posssibilita entendre millor el que ens esta passant a casa nostra.

Es per aixo que us convidem a un dissabte tranquil i rebel, on presentarem el llibre “Una nova Alba, a destemps per l’America Bolivariana” amb presencia de l’autor Roger Sanchez i posteriorment podrem debatre sobre situació de Colòmbia (També país Clau que comprendre un conflicte sembla que enquistat).

http://laclaucerdanyola.wordpress.com/

Convocatòria:
Dissabte, 19 Gener, 2013 – 18:00
Comparteix: