El Compromís entrega les dietes del Ple extraordinari de novembre a entitats socials de Cerdanyola

El passat dissabte 27 d’octubre va tenir lloc un Ple extraordinari per validar la constitució de meses electorals de cara als comicis del 25 de novembre, que es cobra en forma de dietes per als regidors i regidores assistents, com qualsevol altre Ple.

No estem d’acord que aquest es cobri com si fos un Ple ordinari i, tal i com hem denunciat reiteradament i és una de les propostes dintre del nostre programa de reducció de despesa política, això es solucionaria limitant a 11 el nombre de plens municipals amb dret de cobrament (tots els de caràcter ordinaris).

En conseqüència, el Compromís per Cerdanyola hem destinat les dietes dels nostres 2 regidors al Banc d’Aliments, al Menjador Solidari i a altres entitats que estan desenvolupant tasques importants de caràcter solidari a la nostra ciutat.

D’ara endavant no renunciarem a cobrar les dietes que considerem que, com en aquest cas, no s’haurien de cobrar perquè, fruit de la gestió del govern i de la intervenció econòmica de facto que patim a Cerdanyola per part d’institucions superiors, aquests diners als quals renunciaríem anirien indefectiblement a pagar els interessos del deute amb els bancs, un deute que rebutgem i denunciem. Per tant, el que farem serà destinar els diners a projectes socials de la nostra vila.

Ens hem decidit a fer pública aquesta decisió per si pot servir per engrescar altres iniciatives semblants.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/compromis-entrega-dietes-ple-extraordinari-novembre-entitats-socials-cerdanyola

Comparteix: