Ja n’hi ha prou de manar-nos sense tenir-ne dret: el 14N amb la Vaga General

Estimats mercats:

Us escrivim personalment a vosaltres perquè volem fer-vos arribar un missatge:

NI NOSALTRES, NI ELS NOSTRES PARES, NI ELS NOSTRES AVIS NO HEM VISCUT PER SOBRE DE LES NOSTRES POSSIBILITATS.


Som conscients que tal volta és una manera un pèl brusca de començar, però no ens podeu donar excuses. Ens coneixem des de fa molt, ja que som els que sempre us hem sostingut. Som els que hem pagat el vostre rescat. Som aquells a qui heu furtat els drets perquè la riquesa es quedi en les vostres mans. Som aquells a qui esteu deixant sense educació I sense sanitat per tal que vosaltres pugueu seguir existint per sobre nostre. Som aquells que us carreguen cada dia, però la opinió dels quals no compta mai.

Hem començat citant una de les mil mentides que, mitjançant els vostres missatgers sobrenomenats polítics, heu intentat gravar-nos. 
No obstant, com diuen molts avui en dia, “estem veient la llum al final del túnel”. I és que aquest procés d’enganys i explotació que sempre us ha anat tan bé s’està acabant. 
Nosaltres, els estudiants, no volem un futur de consumisme, injustícia i pobresa. No volem formar part d’un futur que basa els seus principis en la riquesa i no en l’ètica. No volem viure creient-nos la veritat del vostre capital. No volem seguir ballant al so de la vostra música.


Sent el futur, hem decidit que agafarem la batuta i començarem a construir una realitat diferent. La nostra cançó és alegre i emprenedora i té un missatge clar i concís. Les bases ja han estat posades i els primers acords sonaran amb aquesta Vaga General del 14 de novembre. 

Per aquest motiu, senyors mercats, us recomanem que aneu fent les maletes perquè tant estudiants com professors, treballadors, empresaris, jubilats, etc. unim forces , a tota Europa, per dir-vos que ja n’hi ha prou de manar-nos sense tenir-ne dret.


Atentament,


Els estudiants i el sentit comú.

Assemblea d’estudiants de l’INS Pere Calders

Comparteix: