El 2on estudi de Can Planas

Ja el tenim aquí,el 2º estudi sobre Can Planàs (bé, es el 19, pro es igual) s´acabat amb resultats increïbles (paraules dels doctors de Pablo i Carreres).

Resulta que tot està o restarà controlat i podrem edificar pisos i empreses, un projecte que es desplegarà durant uns 15 anys, temps suficient perquè tots els actors actius d’aquest procés estiguin fora de l’escenari, tal com va passar als anys 80 i 90, època en que es va omplir Can Planas amb tot tipus de residus perillosos sense cap mena de control i gestió,ni seguiment post-clausura,i ara ens trobem amb un munt de residus perillosos (això no ho nega el 2º estudi mes aviat o ressalta) i no tenim culpables d´aquesta aberració i tampoc es buscaran,son gent important,que controlen grans empreses,gent important que dirigeixen alguns departaments públics ,o simplement gent jubilada (encara amb poder) .

Els estudis donen el que donen,ja que s´han fet en un any poc plujós,durant un espai menor a un mes,en lloc del any sencer previst inicialment,això traslladant-lo a la política seria: si fem una enquesta sobre resultats electorals ,avui donara un resultat diferent al de fa 6 mesos,o al de dintre de 6 mesos,amb quin resultat ens quedem? o es queden els interessats? .Si al final el que comptara es si dona majoria absoluta o no,i en aquest cas la majoria absoluta diu:que el subsol de can Planas es perillos.

Albert G. M.

Comparteix: