Cerdanyola amb la Vaga General: Diguem Prou!

Finalment CCOO i UGT convoquen vaga general per al 14 de novembre. La convocatòria incorpora un altre element important, en coincidir amb vagues generals en els països més castigats per la crisi. La vaga arriba tard, però més val tard que mai. La CGT també ha traslladat la seva convocatòria del 31 d’octubre a la del 14 de novembre, deixant el 31 com una jornada de lluita.

El 14N els treballadors/es de Cerdanyola necessitem una potent mobilització, com va ser la històrica del 29 de Març. És aquí on torna a adquirir sentit la plataforma unitària Cerdanyola en Vaga, un espai de construcció col·lectiva on, mitjançant assemblees, es dona la paraula als treballadors/es, als estudiants, als activistes, als moviments socials i als col·lectius de Cerdanyola per tal d’assegurar la vaga amb un comitè que permeti discutir i reflexionar sobre el 14N i organitzar-lo.

La vaga general del 14N obre una nova possibilitat d’avançar cap a un pla de lluita unitari per enfrontar els plans del capital financer europeu defensat per la UE. És un pas més per plantar cara a les retallades i privatitzacions que empenyen a l’atur, la precarietat i la misèria a les i els treballadors de Cerdanyola i les poblacions veïnes. En un context de duríssimes retallades en prestacions, en salaris, en sanitat i educació, d’acomiadaments tot està al servei del pagament del deute i la contenció del dèficit que exigeix la UE i el BCE. Veiem com la disjuntiva entre el pagament d’aquest deute i els drets dels treballadors està sobre la taula. Diguem prou!

Prou retallades i acomiadaments. 

Prou desnonaments.

Ni pagament del deute ni rescat de la banca.

Per una Cerdanyola en lluita: Vaga General 14N!

Juan Alonso és militant de Lluita Internacionalista / Lucha Internacionalista

Comparteix: