El federalisme del PSOE

El diumenge passat el PSC va celebrar la festa anual, dita de la rosa.Rubalcaba secretari general del PSOE,va dir ben clar i ben alt “los que aspiren a la independencia nos tendran enfrente” res de nou es “mas de lo mismo”

El Sr.Navarro secretari general del PSC per no ser menys va dir “Catalunya o sera federal o no sera” aixo si que es nou.Questiona la existencia de Catalunya a aceptar el que a ells els conve o Catalunya com a nacio desapareix.Tambe va dir “Catalunya ja no es ni rica ni plena”.Es evident que si continuem vinculats a l’Estat espanyol no ho sera mai mes.Ens fotran a tots a la miseria.

Que ens ofereixen ;el federalisme. Pero quin federalisme? El de la LOAPA que ells van votar, 100% inconstitucional ,a canvi de un ministeri de Sanidad.I agenollats devant d’un energumen com el Sr.Tejero.

O potser el que defensen Alfonso Guerra,Pepe Bono i Gregorio Peces Barba,nacionalistes espanyols amb connotacions imperialistes?.Igualitos que la extrema derecha.

O be el de Zapatero,que va dir que aprobaria el que el Parlament de Catalunya.I cuan retorna a Madrid encara no habia baixat del avio ja l’esperaben don Jose Bono i don Alfonso Guerra per llegirli la cartilla i va fer marcha enrere per no perdre la feina?

L’unic cert i acceptable era el federalisme assimetric de Pascual Maragall,i va acabar com el rossari de l’aurora.

Tot els demes son enganya-bobos i no sels creuen ni ells.A Espanya de federalistes no ni han. Per tant si volen vendrens el federalisme que ens diguin quin.Pero ja es massa tard el poble catala ha escollit el cami de la INDEPENDENCIA.

Es evident que som molts els que prefeririem un acord entre els pobles de tot l’estat,amb aquest antecedents es imposible.L’esperit de l’Estatut de Sau era un esperit de bona voluntat i de contribuir a que zones com Las Urdes a Extremadura o La Cabrera a Leon pugussin sortir del pou on estaben i per aixo varem aprobar la LOFCA perque a tot l’estat espanyol la riqueza fos distribuida de forma que tot-hom tinguera garantits uns minims vitals necessaris,pero la corrupcio i el malbaratament o han impedit.

I el Sr Rubalcaba que es cuidi de la seva terra(Cantabria) que ni han mes ultres per metro cuadat que al barri de Salamanca (Madrid) que ja es dir.

Josep Font.

Comparteix: