Martí Marco aconsegueix la dació en pagament

Bankia condona el deute a Martí Marco

IMG_1135.JPG_796588395L’entitat financera Bankia ha condonat el deute al veí cerdanyolenc Martí Marco, després de molts mesos de lluita amb reivindicacions i actes de protesta al carrer, a les portes de l’oficina on tenia la hipoteca i, fins i tot, després d’un desnonament al mes de juliol que la pressió popular va aconseguir aturar.

Marco, que s’ha convertit en un dels primers afectats per la hipoteca al país que ha aconseguit la condonació del deute, es mostra il·lusionat amb una nova etapa en la que haurà de marxar del seu pis però amb la possibilitat d’iniciar una nova vida en un altre habitatge de lloguer, amb treball i sense cap càrrega econòmica pendent.

L’entitat li donava la notícia divendres passat per telèfon però no serà fins demà quan Martí Marco reculli als jutjats de Cerdanyola la carta en la que es fa constar la condonació del deute.

En declaracions a Cerdanyola Ràdio (105.3FM), Marco ha afirmat que “penso tirar endavant”. Per a ell és molt important no haver-se d’aixecar cada matí amb la mateixa preocupació però sí amb el compromís d’ajudar als que encara continuen amb el problema.

Martí Marco creu que a partir d’ara cal pensar en els que venen darrere i a tots ells els hi envia un missatge esperançador perquè no defalleixin i continuïn lluitant per la condonació i la possibilitat de negociar amb les entitats financeres.

Marco assegura que continuarà a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca fent costat a totes aquelles persones que ho necessitin.

Finalment, Marco agraeix a tothom la seva contribució per fer possible que avui se li hagi condonat el deute, començant per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i continuant per l’Ajuntament de Cerdanyola, partits polítics, Càritas, l’emissora local i, en definitiva, tots els que li han fet costat.

http://cerdanyola.info/web/menu_principal/inici/noticies/2012/09/17/condonacio_deute_marti_marco.html

Comparteix: