Solidaritat amb la Marxa Obrera del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT)

Aquests dies el Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT) està duent a terme tot un seguit de marxes per Andalusia amb l’objectiu de denunciar les retallades del govern de Rajoy, l’atur a Andalusia (36%), l’endarreriment històric al sector agrícola (on el 2% dels terratinents posseeixen el 50% de les terres), proposar alternatives a la crisis del capitalisme, com el no pagament del deute, i assenyalar els veritables culpables de la crisi: entitats bancàries i financeres, grans capitalistes i els polítics que han donat cobertura legal a les seves actuacions.

La “Marcha Obrera: Andalucía En Pie” acaba el 7 de setembre a Sevilla i tenia prevista una participació d’entre 150 i 200 persones. L’èxit, amb prop dels 700 caminants, ha desbordat les previsions del SAT.

Des del Compromís per Cerdanyola els hem manifestat el nostre total recolzament i els hem enviat suport econòmic per tal de contribuir al manteniment de la Marxa Obrera, alhora que encoratgem a totes les persones i organitzacions a col·laborar-hi, en la mesura de les possibilitats de cadascú, a aquesta difusió activa de la lluita per una organització social justa, és a dir, en defensa pròpia.

Ens identifiquem plenament amb la lluita del SAT. Aquesta és la lluita per la justícia social, el benestar de les persones per damunt de la bogeria del benefici econòmic i el salvament d’un sistema capitalista esgotat, que vol mantenir-se viu a costa d’un brutal retrocés en les condicions de vida de les classes populars.

Més informació de la marxa: http://www.sindicatoandaluz.org/?q=node/1021

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/solidaritat-amb-marxa-obrera-sindicato-andaluz-trabajadores-sat

Comparteix: