Quart Divendres negre dels empleats públics

Les seccions sindicals de CC OO i UGT han fet lectura d’un manifest en el que denuncien la situació de l’Escola Municipal de Música Aulos amb la presentació d’un Pla de Viabilitat que suposa la pèrdua de 8 llocs de treball -5 acomiadaments i tres no renovacions de contracte- i una reducció salarial per als professors que es mantenen en la plantilla municipal.

Des dels sindicats alertaven també contra els anuncis que es puguin produir en el futur sobre noves retallades, provinguin d’on provinguin, i feien una crida a la participació en les protestes sindicals i socials que es convoquin per rebutjar aquestes retallades i defensar els serveis públics.

Les treballadores i treballadors portaven cartells amb frases-denúncia com “Els empleats públics no som responsables de la crisi”, “Sóc funcionària, no voluntària”, “A Aulos ja han acomiadat, a què esperes per reaccionar?”, “Si no ets sent representat/da pels sindicats. Surt i lluita. No et quedis aturat/da”, referències al rescat bancari com “Mare, aquest any no venen els reis? No, filla, van buidar els sacs a Bankia” o reflexions com “El preu de desentendre’s de la política és ser governat pels homes pitjors” -frase de Plató-, o “Hi ha alternatives més justes i humanament satisfactòries per crear ocupació digna i estable i per generar benestar social”.

http://www.cerdanyola.info/web/menu_principal/inici/noticies/2012/08/03/divendres_negres.html

Comparteix: