El 29 de març, totes i tots a la Vaga!

Des del Compromís per Cerdanyola volem manifestar el nostre total i incondicional recolzament a la convocatòria de Vaga General del proper 29 de març. La contrareforma laboral impulsada pel govern del PP, que ha comptat amb el suport de CiU, suposa un gravíssim retrocés en els drets i llibertats dels i les treballadores del nostre país, un atac frontal als drets aconseguits amb molts esforços i sacrificis en les lluites del passat. És per aquest motiu que les dones i els homes del Compromís per Cerdanyola ens sumarem a aquesta convocatòria i treballarem conjuntament amb totes les organitzacions i persones que, com nosaltres, vulguin garantir l’èxit de la Vaga General.

Alhora, fem una crida al conjunt de ciutadanes i ciutadans de Cerdanyola a sumar-se a aquesta convocatòria de Vaga General. En el context actual, ja no només d’agressió als drets laborals sinó al conjunt de drets socials (serveis socials, educació, sanitat, dret a un habitatge digne…), la Vaga està més que justificada. És necessària. Però aquesta vaga cal organitzar-la des de la unitat de totes les forces de la classe treballadora, de totes les classes populars. Aquesta no és només la Vaga General de les assalariades i els assalariats, ha de ser la Vaga del conjunt de persones que vivim del nostre treball, sigui per compte d’altres o per compte propi. La reforma laboral i les retallades ens afecten a totes per igual. I no es tracta només de mobilitzar-se el dia 29, sinó donar suport a totes les mobilitzacions i accions convocades en el mateix sentit, com la manifestació del proper 24 de març contra l’atur i la precarietat laboral.

També volem refermar el nostre ferm compromís en la defensa dels drets de les classes populars, no només el dia de la vaga, sinó sempre, cada dia. Un ferm compromís per la unitat de les esquerres valentes i coherents, per la unitat de la gent humil. Aquesta és la raó de ser del projecte polític municipalista del Compromís per Cerdanyola. Més enllà del dia 29 de març, continuarem lluitant per una ciutat amb serveis públics de qualitat, una ciutat en la que els drets laborals siguin un principi irrenunciable, perquè els interessos de les persones més desafavorides siguin atesos abans que els beneficis dels grans especuladors i banquers. I d’aquest camí, traçat pel nostre clar programa electoral, no ens allunyarem ni un mil·límetre, ja que creiem que és la única manera d’aconseguir la millora de les actuals condicions de vida, d’aconseguir una democràcia real, d’aconseguir una llibertat autèntica. Perquè la llibertat, no es negociable.

Compromís per Cerdanyola.

Comparteix: