[21-M] Debat: “És legítim pagar milions d’euros als bancs mentre es retallen els serveis públics?”

El Compromís per Cerdanyola us convidem a participar un debat obert sobre el deute públic que realitzarem el proper dimecres 21 de març a les 18:30h a l’Ateneu de Cerdanyola.

colorpublicar_webAquest acte està emmarcat en la campanya que hem iniciat a favor de l’impagament del deute bancari per part de l’Ajuntament, un deute que ens suposarà enguany una factura total de 7 milions d’euros. Una sagnia inacceptable en l’actual context de retallades en la despesa social, des de l’àmbit municipal fins a l’autonòmic i l’estatal.

En el debat comptarem amb la presència d’en Jordi Berbis, economista i membre del Seminari d’Economia crítica Taifa, que ens ajudarà a entendre el problema del deute públic i de com aquest aquest ha esdevingut la coartada principal per realitzar un atac sistemàtic contra els drets socials i laborals, contra els drets aconseguits amb dècades de lluites i sacrificis de les classes populars de la societat. Retallades en els serveis públics, pujades d’impostos i preus públics que castiguen les rendes més baixes, atur, desnonaments… són moltes de les conseqüències d’aquest full de ruta amb el que ens volen empobrir a les classes treballadores per enriquir encara més les elits socials. Per més informació podeu llegir el darrer informe del Seminari Taifa.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/21-m-debat-es-legitim-pagar-milions-euros-als-bancs-mentre-es-retallen-serveis-publics

Convocatòria:
Dimecres, 21 Març, 2012 – 18:30

Comparteix: