Can Vies torna a guanyar el judici contra TMB!!

Tot i que el procés no està tancat, Can Vies ha guanyat temps per continuar la seva activitat.

El 18 de febrer es va celebrar el judici sobre la demanda de TMB havia interposat contra el CSA Can Vies, per aconseguir la desokupació de l’edifici. Aquesta resolució és deguda a la mala formulació de la demanda per part de TMB.

Jordi Busquets, advocat de Can Vies, exposava: “El procediment que ha utilitzat TMB no ha estat l’adequat, perquè el procediment ha estat interposat a la CNT, col·lectiu que tenia signat un escrit d’ús del local dels anys 80 i contra ells sí que està estimada la demanda però no amb la resta de col·lectius perquè al no tenir un acord signat el procediment hauria de ser diferent”.

L’únic que es contempla dins la demanda de TMB és el desallotjament de la CNT, col·lectiu que ja no ocupa el local. La demanda no es pot fer extensiva a la resta d’entitats i organitzacions presents a l’edifici.

Transports Metropolitans de Barcelona ha afirmat que presentarà un recurs davant l’audiència, i lamenten que per raons formals es continuï posant traves a la recuperació de la finca de la que afirmen ser els legítims propietaris.

Tot i que el procés no està tancat, Can Vies ha guanyat temps per continuar la seva activitat.

Comparteix: