Les CAV consideren que la reforma laboral dona “barra lliure a la patronal”

Carles Escolà, conseller comarcal de les CAV, afirma que “aquesta protesta demostra que la gent està cansada d’empassar i si és convocada surt a demostrar-ho”.

Des de les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV, fem una valoració molt positiva de la jornada de mobilitzacions del passat diumenge 19 de febrer en contra de la reforma laboral, i destaquem l’èxit de convocatòria de la manifestació de Barcelona, a la que hi van assistir unes 400.000 persones segons les organitzacions convocants.

El regidor cerdanyolenc i actual conseller comarcal de les CAV, Carles Escolà, afirma que “aquesta protesta demostra que la gent està cansada d’empassar i si és convocada surt a demostrar-ho”. Escolà, que va estar present a la manifestació de Barcelona juntament amb altres membres de les CAV, declarava que aquesta reforma laboral és “una arma més del gran atracament que, amb l’excusa de la crisi, s’està perpetrant contra milions de treballadores i treballadors”.

En aquest sentit, el conseller comarcal de les CAV també pensa que “la ciutadania ha de dir clarament no a aquesta agressió als drets laborals i socials” i assegura que “les manifestacions d’avui són només un inici” d’una lluita contra una reforma laboral que, insisteix, “dona barra lliure a la patronal per acomiadar, reduir salaris i vulnerar els drets dels treballadors i les treballadores”.

Les CAV considerem indispensable “intensificar el treball als centres de treball, als barris i als municipis per elaborar una agenda de mobilitzacions que han de mantenir-se fins tirar abaix la nova contrareforma laboral i totes les retallades dels serveis públics i els drets socials”. Un treball en que, assegura Carles Escolà, “les dones i homes de les CAV hi som i hi serem”.

http://alternativesvalles.blogspot.com/

Comparteix: