Això és una broma?

Maulets encartella Cerdanyola de llufes en rebuig a la precarietat laboral, l’atur, l’expoli fiscal entre altres.

Avui, dia dels Sants Innocents, Cerdanyola s’ha llevat amb un seguit de llufes col·locades amb temes que realment, semblen una broma.

L’atur juvenil, l’expoli fiscal, les retallades per part de la Generalitat de Catalunya en sanitat o educació, les submissions a l’Estat francès o espanyol, els desnonaments, la situació de la llengua catalana, són alguns dels temes enllufats.

Amb això, Maulets vol recordar les problemàtiques que els i les cerdanyolenques patim i que, des de Maulets combatrem. No només les volem recordar, sinó convidar i incitar a totes les joves cerdanyolenques a conscienciar-se amb les problemàtiques que patim i que s’alcin contra el poder establert i lluitin per combatre aquestes imposicions i desgràcies.

Uneix-te al combat, Organitza’t i lluita!

Maulets Cerdanyola, el jovent independentista revolucionari.

Comparteix: