Felicitem els partits i col·lectius que han fet possible l’adhesió independentista de Cerdanyola

Des de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Cerdanyola del Vallès felicitem els col·lectius i partits que han fet possible que durant el ple municipal de dijous passat s’aprovés la moció per a l’adhesió a l’Associació de municipis per la independència. Es tracta d’un posicionament simbòlic però molt important, que obre les portes a un camí irreversible envers les llibertats nacionals.

Volem recordar que es tracta de la primera gran ciutat de l’Àrea Metropolitana i del Vallès Occ. que s’adhereix a aquest organisme independentista. Un fet que ens ha d’enorgullir com a cerdanyolencs i cerdanyolenques.

Ens congratulem que ERC, el Compromís per Cerdanyola (CxC), Convergència Democràtica i ICV hagin fet possible que aquesta moció prosperés a Cerdanyola. Una petita victòria del Dret a Decidir que no hauria estat possible sense la tasca laboriosa realitzada per Cerdanyola Decideix, especialment la tasca de conscienciació realitzada amb la consulta popular del 20-J de l’any passat.

Sabem que el camí cap a la independència no el farem tots sols. Que caldrà comptar amb totes les complicitats possibles i amb la participació dels agents polítics i socials favorables al Dret a Decidir. És per això, perquè mai és tard, que emplacem els partits i els col·lectius de Cerdanyola dubtosos, temorencs o subjectes a pressions externes perquè segueixin el posicionament valent de les persones que han fet possible aquesta adhesió a la llibertat i al vertader exercici democràtic del Dret a Decidir.

http://www.cerdanyola.cup.cat/noticia/felicitem-els-partits-i-col%C2%B7lectius-que-han-fet-possible-l%E2%80%99adhesi%C3%B3-independentista-de

Comparteix: