Èxit de participació del Correllengua 2011 a Cerdanyola

El passat dissabte 22 d’octubre el Correllengua va passar per Cerdanyola en una jornada plenament lúdic festiva i reivindicativa. Posteriorment a la lectura del manifest va començar la Fira d’entitats i la mostra de cultura popular que alternà les actuacions de l’Agrupació Sardanista i La Bastonera de Cerdanyola. També van participar fora de cartell la companyia d’espectacles i tallers infantils Pequemon, que van fer les delícies de la canalla.

El vermut i el dinar popular per una quarantena de persones van precedir el Dictat Popular organitzat per Maulets i que tenia com a autor del text en Pere IV, l’escriptor a qui anava dedicat el Correllengua d’enguany.

Posteriorment La Colla de La Bèstia de Foc Martineta de Cerdanyola, van acostar la cultura popular a un grup d’estudiants d’Erasmus de procedències molt diverseses, amb un taller on ensenyaven com portar la Bèstia i amb una exposició feta en motiu del Correllengua sobre la historia de la Bèstia i la seva Colla.

La jornada continuà més reivindicativa que mai, amb el recital del Cantautor Jordi Montañez i va concloure amb l’espectacle poètic musical “Vers la veu la teva paraula” De Cesk Freixas i David Caño.

Des de la comissió organitzadora volem agrair a tota la gent que va venir a la Plaça a gaudir del Correllengua i a tota la gent que va treballar per tal que tot rutllés, la gent del dinar, que era deliciós, la gent encarregada de l’equip de so, la gent dels torns de barra i la gent que es va ocupar de muntar i desmuntar. També agrair al Jordi el David i el Cesk, totes les facilitats que ens van donar i a totes les entitats organitzadores sense les quals no hagués estat possible el Correllengua.

Fins l’any vinent, Salut i Llengua!!

Comparteix: