Ara ja ho som tots d’indignats. I ara què?

Ara que tots estem indignats: parats, mestres, estudiants, autònoms, funcionaris, treballadors, jubilats, frikis, etc; i que hem aconseguit que també s´indignin els polítics i la premsa, què fem? Ens seguim indignant o ens posem mans a l’obra, què fem per canviar les coses?

Els hi hem dit als politics que volem canvis, que es gestionin d’altra manera els pocs recursos que tenim, que no volem amiguismes ni endollats, que no volem corruptes, que ens treguin de la crisis, que no retallin drets, etc… I nosaltres que farem? Mirar com ho intenten?

A més de demanar honestedat als dirigents, nosaltres tambe hem de començar a fer una societat mes justa, que no hi capiguen el que defraudan, els que cobren en negre, els que facturen sense iva, els que sostreuen coses dels comerços, els que estafen, els que fan absentisme laboral, els fingeixen baixes laborals, els empresaris indecents, els que abusen de genere/racisme/xenofobia, els que abusen de drogues voluntariament, de proxenetisme, etc… Tenim tantes coses per canviar i no sabem com fer-ho. Quan lo primer i mes facil es donar l´esquena a tot aquesta troupe, quan no sigui denunciant-lo. Els politics, la policia i els jutges son les eines per conseguir-ho, pero el engranatge d´aquesta gran maquina som nosaltres.

I tu que penses fer?

Albert González (Coyote).

Comparteix: