Les treballadores de la residència continuen sense percebre les nòmines

La membre del comitè d’empresa, Montserrat Navarro, explicava que ja porten tres mesos sense haver cobrat la paga d’estiu i que l’empresa Aser, radicada a Madrid, els ha comunicat que deixen la gestió de les residències que tenen a tot l’Estat i que s’entra en concurs, “el que obre un impasse d’incertesa molt preocupant per les treballadores del centre”.

conflicte_canaletesAser hauria comunicat als treballadors i treballadores de les residències que gestionava que no se’n poden fer càrrec, tot i admetre que no hi ha fallida econòmica. L’empresa diu que no s’han pagat els diners que es deuen perquè no han rebut l’ingrés de la Generalitat, mentre que des de la Generalitat s’assegura que els pagaments ja s’han efectuat. Montserrat Navarro es lamenta que amb l’excusa del període de vacances “ningú se’n fa càrrec”.

Representants del comitè d’empresa es van reunir dissabte amb l’alcaldessa accidental, Laura Rodríguez, i amb tècnics municipals per explicar la seva situació. Aquesta tarda es concentraran davant l’Ajuntament i tornaran a mantenir una reunió amb responsables municipals per veure de quina manera poden ajudar a solucionar el conflicte.

Les treballadores del centre esperen que durant aquesta setmana es pugui esbrinar què passa amb aquest tema i han convocat noves mobilitzacions per al dia 29 conjuntament amb altres centres afectats.

http://cerdanyola.info/web/menu_principal/inici/noticies/2011/08/22/conflicte_residencia_canaletes.html

Comparteix: