Cerdanyola Decideix es reactiva un any després amb un dinar al Parc Cordelles

Aquest diumenge 19 de juny s’ha celebrat un dinar de retrobada de Cerdanyola Decideix, entitat que va organitzar la consulta sobre la independència de la Nació Catalana el juny de l’any passat a la nostra ciutat.

El dinar de Cerdanyola Decideix, consistent en una paella popular realitzada al Parc Cordelles de Cerdanyola del Vallès, ha complert el seu objectiu de tornar a posar en contacte un conjunt de voluntaris de la consulta per la independència. Aquest dinar també ha donat lloc a una petita assemblea d’exvoluntaris per tractar la continuïtat de l’entitat, en què s’ha valorat que en endavant es coordinarà amb l’Assemblea Nacional per la Independència, que el passat 30 d’abril es va constituir a partir de la Conferència Nacional per la Independència realitzada a Barcelona.

Durant el dinar organitzat per Cerdanyola Decideix s’ha realitzat un llarg debat sobre la situació política i social actual i els camins que cal seguir en la lluita per la independència. La valoració, molt positiva tenint en compte els bons resultats de la consulta a Cerdanyola (14% de participació) ha animat els participants a seguir articulant un moviment transversal a la nostra ciutat que desvetlli més consciències favorables al dret a la independència de la Nació Catalana.

Entre les persones que han participat en el dinar i el debat hi havia membres d’ERC, SI i CUP, així com persones pertanyents a entitats socials i culturals de Cerdanyola. En paraules del president de Cerdanyola Decideix, Xavier Costa, “Cal continuar la feina encetada a Arenys de Munt i a la consulta a Cerdanyola”.

http://cerdanyoladecideix.wordpress.com/

Comparteix: