Acampada CDV: revista i agenda d’aquesta setmana

Els indignats treballen en la concentració del 19-J.

AGENDA D’ACTIVITATS:

DIMECRES:
Matí Protesta per les retallades en Serveis Socials
17’30h “Llei electoral”, Joan Botella
19h “Software Lliure”, Ismael Fanlo

DIJOUS
Matí
Preparació material per a accions concretes
19h “Model energètic actual. Energies renovables i pla de tancament de les nuclears a Alemanya”, Pep Puig

DIVENDRES
19h
“De la indignació a l’acció, Estratègies i propostes”
21h Cassolada itinerant (pendent aprovació)

DISSABTE
Recollida de material i utensilis

Dissabte acaba l’Acampada a la plaça

Amb el text de propostes local i un nombre significatiu de persones implicades, els acampats/des a la Plaça Abat Oliba han decidit acabar amb l’Acampada a la plaça el dissabte, per tal de continuar el Moviment amb una organització i un treball més eficient. Durant tota la jornada els acampats recolliran el material i els utensilis.

La finalització de l’Acampada significa l’inici d’una nova etapa del Moviment. Les primeres idees dels indignats és mantenir dues assemblees per setmana, continuar amb l’organització de xerrades i activitats, fer difusió del manifest a través de grups de treball distribuïts per barris i mantenir instal·lat el punt d’informació.

Els indignats esperen que la nova forma de mobilització serveixi per aplegar més indignats/des disposats a implicar-se i sobretot repartir-se les tasques i el temps destinat a l’Acampada per ampliar les comissions de continguts i difusió.

Dissabte a les 18h, després de la cassolada itinerant (17h) els indignats celebraran una festa commemorativa de les quatre setmanes de lluita al carrer.

http://acampadacdv.wordpress.com

Comparteix: