Comunicat d’agraïment pel suport rebut a les Eleccions Municipals

Ens ratifiquem en les nostres formes de fer política. Tenim un codi ètic i un programa per ser un instrument al servei de la classe treballadora i per portar la democràcia als extrems més amplis de la seva definició.

Des del Compromís per Cerdanyola agraïm a totes aquelles persones que, creient en el nostre projecte, han volgut donar-nos suport. Suport durant la campanya, participant activament, compartint experiències i anhels, i treballant dur per aconseguir aquest èxit que ens ha omplert totalment. Però també va per aquelles persones que, tot i no haver participat activament de la campanya, han volgut confiar en nosaltres. A totes i tots: gràcies.

En aquest context d’agraïments, ens ratifiquem en les nostres formes de fer política. Tenim un codi ètic i un programa que va ser acordat per assemblea i que seguirem, fil per randa, per tal de convertir-nos en allò que vam prometre, i que pretenem ser: un instrument al servei de la classe treballadora i una eina al servei de la nostra comunitat, oberta a noves propostes i disposada a portar la democràcia als extrems més amplis de la seva definició.

Aquesta idea no és nova, com tampoc ho és el nostre projecte. Som fruit de molta feina, de molts moviments socials i moltes lluites que anys enrere van ocupar els carrers, i que encara avui, algunes d’elles, es mantenen actives a l’espera de solucions que, per part de les institucions, mai no acaben d’arribar. I precisament, parlant de les institucions, volem deixar clar que ja tenim experiència amb elles. Les coneixem des de fora, en el benentès que hem lluitat, lluitem i seguirem lluitant als carrers del nostre poble per defensar els nostres drets, i conquerir-ne de nous; i des de dins, en el sentit que, alguns dels membres de la nostra llista ja han estat regidors en anteriors legislatures.

Creiem que tots els vots que hem rebut són vots constructius, arrelats i compromesos amb el nostre projecte com nosaltres ho estem amb la nostra ciutat. Som la cinquena força política de la ciutat i ens fa feliços saber que hem estat a punt d’aconseguir el tercer regidor. Diem amb molta sinceritat que el nostre ple ha guanyat en diversitat, obligant així als partits a tenir molt més diàleg per tal d’avançar. Ens alegra saber que els partits d’esquerres són encara majoria, i felicitem a ERC pels seus resultats: enhorabona.

A l’àmbit comarcal també hem guanyat. I ho hem fet perquè les CAV, i les CUP, que són les candidatures a les que més propers en sentim gràcies a compartir un projecte similar, han crescut. Ens agrada saber que, poc a poc, la nostra societat avança i comença a confiar en les noves alternatives.

Volem destacar també que l’abstenció ha estat del 48% i el vot en blanc de més del 5%. Això té una lectura clara i és que encara hi ha gent que no confia en les institucions degut a que aquestes no demostren ser prou útils.

Nosaltres us convidem a fer camí conjuntament amb Compromís per Cerdanyola perquè al nostre projecte hi entra tothom que hi vulgui participar, independentment de que hagi votat o no.

Per acabar, només volem donar-vos les gràcies una altre vegada, gràcies de tot cor.

http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/comunicat-agraiment-pel-suport-rebut-eleccions-municipals

Comparteix: