Primer aniversari de La Clau

Durant l’acte es va realitzar la 1era. Assemblea Anual amb sòcies i simpatitzants en la que es van rebre moltes i molt interessants propostes de tot tipus, des de noves activitats a dur a terme, com idees per a donar a conèixer l’espai entre els ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola.

Tots i totes les assistents van concloure que el Casal La Clau de Cerdanyola, obert des de ja fa un any, ha permès que es duguin a terme moltes activitats al nostre poble que abans, sense la seva existència, haurien estat impensables. Algunes de les activitats realitzades i/o en curs són: Taller d’Alfabetització Digital, Taller de conversa en anglès, Taller de serigrafia, 1er. Mercat d’Intercanvi de joguines, Plataforma afectades per la hipoteca, Documentals i pinxos vegans, etc.

La Clau és un espai popular, autogestionat i autofinançat, disponible per a tots els col·lectius, ciutadans i ciutadanes que vulguin fer sentir la seva veu. Gràcies a la participació ciutadana desinteressada i voluntària, gràcies als Col·lectius i Entitats que han preparat activitats, l’espai de La Clau és consolida com a dinamitzador de la Societat.

Aquest 2011 continuem treballant, continuem creant espais on aprendre i compartir, on lluitar i créixer, on gaudir… La continuïtat d’aquest espai demostra que, amb compromís, organitzats i organitzades, som capaces de fer realitat projectes increïbles, vine a formar part: Vine, entra i participa!!!!

A més, si vols recolzar un projecte autogestionat i penses que el nostre poble necessita espais com La Clau, també et pots fer soci o sòcia. Vine a informar-te i col·labora en donar continuïtat i fer realitat aquest projecte.

Ens trobaràs al carrer Mare de Déu del Pilar, 43, cantonada amb Belles Arts, de dimarts a dissabte de 17 a 22h.

http://laclaucerdanyola.wordpress.com

Comparteix: