Presentació de les CAV. Construint el Vallès amb tu

El proper divendres dia 25 a les 19:00h. fem la presentació oficial de la coalició Candidatures Alternatives del Vallès de la que  el Compromís per Cerdanyola formarem part. Les CAV formen part de l’intent que venim fent des del 2002, diverses candidatures de l’esquerra alternativa del Vallès Occidental per tractar de coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que s’imposa en la nostra comarca. Partim de la nostra autonomia com a grups locals arrelats a la realitat més propera, però trobem punts d’unió en els nostres plantejaments alternatius i en les problemàtiques globals que hem d’afrontar que van més enllà del nostre municipi.

En aquesta ocasió arribem a 10 dels 23 municipis del Vallès Occidental fent que fins al 85% de la població total de la comarca pugui triar una opció alternativa als grans partits des de l’esquerra.

La presentació de la coalició que es celebrarà al Casal Pere Quart de Sabadell finalitzarà amb un concert del cantautor Feliu Ventura i volem convidar-te a acompanyar-nos.

Convocatòria:
Divendres, 25 Març, 2011 – 19:00
Comparteix: