Èxit de fa 1ª Diada Bastonera a Cerdanyola

La Bastonera de Cerdanyola va ser batejada per La Bastonera de sant Andreu el passat dissabte 19 de febrer a la Pça Abat Oliba, en motiu de la 1ª Diada Bastonera a Cerdanyola.

La Diada tingué un èxit de participació a tots nivells, un centenar de persones recorregueren en Cercavila carrers cèntrics de la vila, quatre Colles Bastoneres van ser les protagonistes de la Diada, La Bastonera de Sant Andreu, El Ball de Bastons del Clot, La Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar i La Bastonera de Cerdanyola.
Posteriorment una setantena de persones es van aplegar en el Dinar Popular a la Plaça de la Música.

Des de La Bastonera de Cerdanyola volem agrair a les Colles Bastoneres que ens van fer costat, a totes les persones que van participar de la diada i a totes les persones que en van donar un cop de ma en la organització dels diferents actes.

Per més informació de la Colla http://labastoneracerdanyola.wordpress.com/

Comparteix: