Ple de gener: Europa i els abocadors

L’acord del Ple sobre una moció presentada per portar el tema dels abocadors a Europa, fa avançar un pas més però caldrà veure en quin sentit es defineix l’organisme europeu.

ANEM A EUROPA! (“Semos europeos!!!”)

L’acord del Ple sobre una moció presentada per portar el tema dels abocadors a Europa, fa avançar un pas més però caldrà veure en quin sentit es defineix l’organisme europeu.
Que Europa estigui una mica més conscienciada que nosaltres passi, però que realment ens vingui d’allà la solució està per veure.

Cal recordar qui governa a Europa: dreta i conservadors. I són qui ara ens aplaudeixen el Pacte de les pensions i la Reforma Laboral. Un currículum que fa posar els pèls de punta.

Arribarà d’Europa la solució? Tindrem prou capacitat de resposta si no ens agrada el que ens diuen?
Aquí, hem de seguir aplegant forces. I millor si seguim informant i ens seguim preparant per a l’acció!

I ARA…SI NO VOLS UNA TASSA EN TINDREM DOS!

Des del públic que assisteix al Plenillo, la Rosa va preguntar sobre la propera instal·lació d’un nou abocador, tres vegades més gran que l’actual Elena ( el que fa pudor cada vespre que gira el vent cap a Serragalliners). La resposta va ser ni que sí, ni que no. La Laura ( regidora de medi ambient ) va dir que ICV-EU havien fet la proposta de la seva instal·lació per poder sanejar l’economia municipal, tal com es va dir quan es va aprovar l’actual. Però que l’actual govern diu que no ho contempla als seus pressupostos. Es clar…de moment, perquè estem en any d’eleccions.

A més el forat ja l’estan fent. Estaria gastant els seus diners el Sr. Puigfel fent aquest enorme forat si no anés allà un abocador? No és més veritat que en guanyarà més dels que es gasta?

Ja n’hi ha prou d’acumular residus a Cerdanyola! Entre els residus actuals a la Plana del castell i tots el que va anar escampant Uralita, mentre va ser a la població, som la població més contaminada de Catalunya. I això ens afecta a tots i a totes sense excepció!

EN COMPTES D’UN HOSPITAL ARA ENS FARAN UN HOTEL.

Aquests punt de l’ordre del dia, que es va aprovar, farà que tinguem un hotel a la zona de la Redosa, abans que l’hospital que estem demanant des de fa anys.

Parlem de prioritats. Pot ser més necessari un hotel que un hospital?
El pretext que donen per fer aquesta obra és que es podran allotjar les persones que vinguin a veure els seus familiars al futur hospital. ( Hospital que encara no han començat ). Aquest hospital serà un equipament per a Montcada, Ripollet i Cerdanyola fonamentalment, per tant un hospital de proximitat. I no hi ha lloc a l’argument que dóna la regidora d’urbanisme per justificar la construcció de l’hotel.

A la gent se’ns queda la cara de “tontos”. I lo pitjor és que s’ha aprovat aquesta obra, quan sembla que l’hospital està ajornat “sine die”.

Què no ens posem tots malalts? O pot ser que tothom no va a Taulí, a la seguretat social.

L’ASSUMPTE DELS MÒBILS I ELS DINARS

Sembla ser que l’últim “tonto”! Qui no té un mòbil de l’ajuntament? Sembla ser que el 22% del personal de l’ajuntament parla per telèfon a càrrec nostre. I a més si deixes el càrrec te’l quedes igualment.
També se’n van a dinar, també a càrrec nostre. I no precisament de menú ( pel que consta a les factures ).
I diran que hi ha crisi! Segons per a qui.

Tot plegat sembla ser que forma part de les frivolitats que gasta la classe política i va sortir durant el debat de pressupostos. On varem assistir de nou a les picabaralles a que ens tenen acostumats els de l’actual govern amb els de l’anterior. Que ja cansen. I on el PP s’ho passa la mar de bé, en aquest cas, anant en contra d’ICV-EU i CIU.

EL PORTAVEU DE L’EMD VIU EN UN MÓN IRREAL.

Això és el que li va etzibar el regidor d’economia quan el primer li va demanar la puja de l’IPC des de l’any en què s’havia aprovat la EMD de Bellaterra: “Benvingut al món real li va dir. Ara toca austeritat.”

 Karmele i Puri.

El contraple és una interpretació lliure dels plens municipals (però informada, que per això hi anem sempre). A més d’aquests punts es van tractar d’altres, que els podreu trobar al Cerdanyola.info. Fins a la propera.

Comparteix: