Bateig de La Bastonera de Cerdanyola

El proper dissabte 19 de febrer de 2011 tindrà lloc a Cerdanyola del Vallès la primera Diada Bastonera amb motiu de la celebració del bateig de la Colla de nova creació, La Bastonera de Cerdanyola.

cartell bateig bastonera_0Els actes començaran a 2/4 de 12h del matí al davant del Casal Popular i Cultural La Clau de Cerdanyola, al carrer Mare de déu del Pilar 43. D’allà començarà la Cercavila, que comptarà amb La Bastonera de St Andreu, El Ball de Bastons del Clot, La Bastonera de Cerdanyola i una colla més encara per concretar, i anirà fins a la Plaça Jaume Grau i Altayó, passant pel carrer St Ramon i arribant a la Pça Abat Oliba, on tindrà lloc el Bateig de La Bastonera de Cerdanyola a les 13h.

Posteriorment la Cercavila tornarà a la Plaça Jaume Grau i Altayó, on es portarà a terme el dinar popular a les 14h, que té un preu de 6€. Els tiquets ja els podeu comprar anticipadament contactant amb alguna persona de la Bastonera de Cerdanyola, o al Casal La Clau. Cal destacar també que l’ajuntament no ha donat permís per dinar a la plaça Abat Oliba.

Des de la Bastonera de Cerdanyola volem engrescar a tothom a participar d’aquesta Diada i recolzar la cultura i tradició popular catalana a Cerdanyola.

La Bastonera de Cerdanyola.

——————————————————————————————-

Dissabte 19 de febrer de 2011

11:30h Sortida al Casal Popular i Cultural La Clau (C. Mare de déu del Pilar 43)

Cercavila Bastonera a Cerdanyola del Vallès
La Bastonera de Cerdanyola
La Bastonera de St. Andreu
+ 2 colles més per confirmar

13:30h Plaça Abat Oliba

Bateig de La Bastonera de Cerdanyola

14:00h Plaça Jaume Grau i Altayó

Dinar Popular (6€)

Convocatòria:
Dissabte, 19 Febrer, 2011 – 11:30
Comparteix: