Un casament a la Plana del Castell

Per culpa dels “desarrenglerats” de la Plataforma, els gestors del macroprojecte del Centre Direccional-Parc de L´ALBA ja porten 3 anys marejant la perdiu, i fent nous estudis per a col•locar els habitatges un xic més lluny pel risc que comporta l´abocador, i tot seguit, començar la urbanitzatció de la Plana, cosa que estava prevista un cop acabada del tot la part corresponent al Parc de la Ciència. Però els vents no els són favorables: la crisi del sector de la construcció és molt forta i l´assignatura pendent de solucionar el problema dels tòxics abocats també. Aquests potencials perills els tracten d’amagar com és el seu deure. Ara bé: el nostren deure és denunciar aquest fet a la població, als mitjans de comunicació i als futurs inversors el perill que corren si edifiquen als voltants o a dins de l’abocador sense buidar-lo totalment.

Per una altra banda, resten pendents de resolució dues sentències del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya sobre la no elaboració del preceptiu informe d´Impacte Ambiental. A la qual cosa hem d’afegir la possibilitat que les 18 hectàrees de l´abocador es declarin contaminades.

I ara, metafòricament, vull expressar amb una mica d’ironia com veig els següents esdeveniments d’aquesta perla de Ponent que és el Centre Direccional Parc de L´ALBA que, juntament amb el SINCOTRÓ, avui són les joies més preuades de la nostra Catalunya.

Com hem dit abans, els promotors d’aquest admirable projecte, volen establir un enllaç matrimonial, (sí, sí! volen casar el potent SINCROTÓ amb la delicada ALBA. La unió està prevista per al mes de maig-juny vinent, però, segons diuen els entesos promotors tenen un problema: ALBA, malgrat vestir de blanc, amb robes cares i diadema de valuosa orfebreria, fa pesta! mai no es renta! ni es canvia de roba interior!

Si no vols fer pudor, buida l´abocador!!

La Cosa de l’Abocador.

Comparteix: