La II Maxa contra l’Atur arribarà a Cerdanyola el 6 d’octubre

El passat dimarts 29 de juny es presentava a l’Ateneu la II Marxa contra l’Atur, la Precarietat i pels Drets Socials a Catalunya, que entre del 4 al 9 d’octubre recorrerà diferents localitats del Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Barcelonés. La marxa arribarà a Cerdanyola el dia 6 d’octubre, quan s’organitzaran actes a la ciutat en suport a la mobilització. El recorregut durant els 6 dies serà:

1er dia: Inici a L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Martorell-SEAT, final a Rubí.

2on dia: Rubí, Terrassa, i final a Sabadell.

3er dia: Sabadell, UAB, Badia, Cerdanyola, Ripollet, final a Montcada i Reixach.

4rt dia: Montcada, La llagosta, Mollet del Vallès, final a Granollers.

5è dia: Granollers, Montcada, Sant Adrià del Besòs, Badalona, i final en Sta. Coloma de Gramenet

6è dia: Sta. Coloma de Gramenet, itinerari per diversos barris populars de Barcelona fins a finalitzar en la Pza de Sant Jaume.

Agrupades sota la Plataforma contra l’Atur i la Precarietat diferents entitats socials i polítiques de Cerdanyola treballen per organitzar la passada de la marxa per la ciutat i conviden al conjunt de la ciutadania a participar d’aquest procés. També es va anunciar que es treballarà perquè el ple municipal del mes de juliol aprovi una moció de suport a la marxa i per reclamar un pla social per part de l’ajuntament per ajudar les persones aturades de la ciutati, amb mesures com la gratuitat del transport públic, evitar desnonaments per impagament d’hipoteques o plans de formació i foment de l’auto-ocupació. Un altra dels acords presos va ser realitzar assemblees obertes cada dimecres a les 18h davant de lajuntament.

Un altre punt sobre el que es va parlar va ser la vaga general del proper 29 de setembre. Els assistents van coincidir en la necessitat de que aquesta vaga sigui un èxit, fet que garantiria l’èxit de la marxa contra l’atur, i es van emplaçar a treballar a nivel local per promoure-la.

Comparteix: