II Marxa contra l’Atur

El pròxim mes d’Octubre tindrà lloc a Catalunya la II Marxa contra l’Atur amb els objectius de fer visible l’atur massiu, la precarietat i la reculada dels drets socials amenaçats amb noves retallades pels governs, sensibilitzar i mobilitzar a la classe treballadora i la ciutadania solidària amb les víctimes de la crisi de la cobdícia capitalista, i exigir una resposta positiva de les administracions a la nostra reivindicació d’un treball estable i digne per a tots, d’una vida amb drets socials i benestar.

Al llarg de la marxa es realitzaran diverses activitats i trobades amb la ciutadania i es presentarà la carta reivindicativa i de drets als ajuntaments de les localitats per on passi.

La II Marxa travessarà durant 6 dies les següents localitats de Catalunya:

1er dia: Inici en’L L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Martorell-SEAT, final a Rubí.

2º dia: Rubí, Terrassa, i final a Sabadell.

3er dia: Sabadell, UAB, Badía, Cerdanyola, Ripollet, final a Montcada i Reixach.

4º dia: Montcada, La llagosta, Mollet del Vallès, final a Granollers.

5º dia: Granollers, Montcada, Sant Adrià del Besòs, Badalona, i final en Sta. Coloma de Gramenet

6º dia: Sta. Coloma de Gramenet, itinerari per diversos barris populars de Barcelona fins a finalitzar en la Pl. de Sant Jaume.

Les organitzacions socials, cíviques i polítiques que promouen la II Marxa, criden als treballadors i treballadores, a la ciutadania solidària a incorporar-se activament en la preparació de la II Marxa contra l’atur, la precarietat i pels drets socials.

Barcelona, 18 de Juny de 2010

Entitats que inicialment donen suport la II Marxa contra l’Atur a Catalunya: Asamblea trabajadores/as en paro de Barcelona, Colectivos de parados de Terrassa, Cerdanyola, Plataforma los lunes al sol; Compromís per Cerdanyola, CCOO y Acció Jove, CGT, co.bas, IAC; FAVB, Federació d’Associacions d’Immigrants del Vallés (FAIV), Marxa Mundial de las Dones (Catalunya), Mesa Cívica por los derechos sociales, Xarxa contra la precarietat i tancament d’empresas; As. Socialisme XXI, Endavant, EUiA y Alternativa Jove, FARGA, ICV, Lluita Internacionalista, POR, PSUC-VIU, Revolta Global.

Telèfons de la Comissió de Comunicació II Marxa: 651186998, 678884362, 669556035

E-mail per a comunicar el suport a II Marxa: marxacontraatur@gmail.com

E-mail de la Plataforma contra l’Atur i la Precarietat de Cerdanyola: pcapcv@gmail.com

Comparteix: