Valoracions de les sentències del TSJC

Arran de les sentències del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya que anulen el planejament del Centre Direccional la Plataforma Cerdanyola sense abocadors vol manifestar les següents valoracions:

1. Que en el ple de maig els partits reprensentats al ple de l’Ajuntament han amagat la informació i el debat sobre aquesta qüestió a la ciutadania al aprobar recorrer dites sentencies sense ni tan sols obrir un torn de paraula.

2. Que el planejament s’anul·la, entre altres motius, per la manca d’un estudi d’impacte ambiental estratègic que faci una valoració detallada zona per zona de tota la plana. Desde la plataforma pensem que aquest estudi no s’ha fet perque posaria de manifest la impossibilitat d’edificar els terrenys contaminats tal i com hem vingut denunciant., i que s´haviam demanat en reiterades ocasions que s´ens dones dit informe.

3. Que el govern local ha tractat el tema amb ocultisme, amagant una sentencia que és de gener.

Partint d’aquestes consideracions creiem que el més oportú ara seria reiniciar les actuacions i realitzar els estudis oportuns per descontaminar totalment la zona abans de plantejar-se si s’urbanitza o no i anunciem que ens oposarem i denunciarem que aquesta sentencia sigui utilitzada per arribar a acords entre el govern i els interesos locals al marge dels ciutadans.

Comparteix: