20J Cerdanyola decideix

Cerdanyola Decideix va néixer posteriorment a la realització del referèndum per la independència de Catalunya efectuat a la població d’Arenys de Munt, amb l’objectiu d’organitzar i acomplir la consulta popular a Cerdanyola del Vallès.

Després d’unes primeres reunions i trobades vam anar solidificant el projecte i en aquests moments estem preparant un gran acte de presentació – per a poder unir esforços de tots i totes i poder així organitzar-nos en diferents comissions de treball per avançar i ser efectius.

Per contactar amb nosaltres pots enviar un correu electrònic a :

cerdanyoladecideix@gmail.com

Cerdanyola decideix té com a principal objectiu la realització de la consulta popular per la independència de la nació catalana a Cerdanyola del Vallès. Tanmateix, per assolir l’objectiu primordial ens cal aconseguir altres fites com ara:

  • Fomentar la participació ciutadana
  • Aconseguir voluntariat (250 persones)
  • Obtenir el suport de les entitats i associacions locals
  • Obtenir el finançament necessari pel desenvolupament del procés

Cerdanyola decideix forma part del Consell Plenari i, per tant, comparteix els seus objectius fundacionals:

  1. La Consulta sobre la Independència de la Nació Catalana que s’organitzarà a molts municipis de la nostra nació té per objectiu demostrar al poble català i a tots els pobles del món que la nostra nació està preparada per afrontar l’exercici del dret a l’autodeterminació i la independència política, malgrat els obstacles i impediments que posa l’Estat espanyol i l’Estat francès.
  2. Quan es consideri assolit aquest primer objectiu, el Consell Plenari de la Coordinadora impulsarà la convocatòria d’un referèndum nacional d’independència amb caràcter vinculant que haurà de ser promogut per la pròpia Coordinadora, la ciutadania i pels agents socials i polítics. Si la independència fos proclamada de forma unilateral per part dels nostres representants polítics, el referèndum tindrà un caràcter ratificatori d’aquesta proclamació d’independència. Tot el procés pretén, així mateix, l’aprofundiment dels mecanismes de democràcia directa, especialment als municipis.
  3. La Consulta sobre la Independència es fonamenta en l’autoorganització de la societat civil i en l’autoreconeixement del poble català com a nació i com a subjecte polític. Per això, les xarxes socials i ciutadanes que ara es constitueixen, o que es puguin constituir en el futur, seran la base social sobre la qual s’ha d’apuntalar i defensar democràticament el procés d’independència de la nació catalana que ara comença.
  4. Aconseguir la màxima participació popular en totes les consultes que es portin  a terme.

http://cerdanyoladecideix.wordpress.com/

Comparteix: