En marxa una campanya d’apropament als barris

El Compromís per Cerdanyola ha iniciat una campanya d’apropament als barris de Cerdanyola. Aquesta és la primera de les campanyes que el col·lectiu impulsarà dins del marc de treball i elaboració del programa electoral per a les eleccions municipals del proper any.

La campanya, que va ser presentada en roda de premsa el passat dijous a l’Ateneu, consta de visites a diferents barris de la ciutat on, a peu de carrer, es vol presentar el projecte polític municipalista del Compromís per Cerdanyola, que aposta per construir alternatives a la política dels partits tradicionals amb idees valentes i desacomplexades, amb propostes compromeses amb Cerdanyola. Per altra banda, aquesta campanya també preten entrar en contacte directe a mb el veïnat per recollir de primera ma inquietuds, propostes i reivindicacions.

La campanya va començar el passat cap de setmana al barri de Canaletes i avui mateix a Montflorit, on el Compromís per Cerdanyola ha fet una recollida de diferents propostes i reivindicacions en diferents àmbits, com els espais públics, serveis públics de qualitat, equipaments esportius, comunicacions i infraestructures, neteja dels abocadors i participació ciutadana.

El calendari de la campanya és el següent:

DATA
HORA LLOC
Dissabte 22 de maig 10h – 14h avinguda de Canaletes
Diumenge 30 de maig 10h – 14h plaça de Ca n’Olivé (Montflorit)
Dissabte 5 de juny  10h – 14h carrer de Sant Antoni (Banús-Bonasort)
Divendres 11 de juny  17h – 20h plaça de Josep Viladomat (Biblioteca)
Dissabte 12 de juny 10h – 14h plaça de Sant Ramon
Dissabte 19 de juny  10h – 14h plaça del Pla de les Alzines (pl. mercat Les Fontetes)
Dissabte 26 de juny  10h – 14h plaça Universal (Serraparera)
Diumenge 4 de juliol  10h – 14h plaça de l’Abat Oliba (plaça de l’església)
Dissabte 10 de juliol  10h – 14h passarel.la del barri de La Farigola

http://www.compromispercerdanyola.cat/

Comparteix: