Valoració de la 11a Festa Major Alternativa

11ª Festa Major Alternativa del Roser de Maig. Primera completament autogestionada i primera al Camp de Futbol del Montflorit. Mesos de preparació. Molta feina, molts entrebancs i molta il·lusió per tal de celebrar aquesta festa ja tradicional al nostre poble.

La nit de divendres va ser espectacular. Bona música, bon ambient i una molt alta participació. Ni els diversos problemes burocràtics als que havíem hagut de fer front ni la nova i allunyada ubicació, establerta amb una anterioritat de poc més de dues setmanes, van minvar l’èxit d’aquesta primera jornada festiva.

La nit de dissabte… pluja. A d’altres condicions adverses ens hi podem sobreposar, però per a les meteorològiques no comptàvem amb els recursos ni la infraestructura necessària, així que vam haver de suspendre el concert, aguantar el temporal i desmuntar precipitadament el que havia de ser una gran nit de Festa Major.

Personalment, em quedo amb un gust una mica agredolç. Agre perquè m’he quedat amb moltes ganes d’alternatives, perquè molta gent va haver de fugir del fang i la pluja i no vam poder fer-hi res i perquè qui sap quina valoració estaríem fent ara mateix si haguéssim pogut arrodonir les Festes.

Però dolç perquè, gràcies a la col·laboració de totes i tots, vam poder gaudir de mitja Festa Major i vam constatar un cop més que les FMA són el referent de la festa jove a Cerdanyola, tot i els reiterats intents de fer-nos desaparèixer que hem patit. Gràcies als col·lectius i persones que han format part de la organització pel bon rotllo que hem tingut (i tenim) i per la molta i bona feina realitzada. Gràcies a tota la gent que desinteressadament va aportar el seu granet de sorra, col·laborant en diverses tasques. I gràcies a totes i tots els que, malgrat l’amenaça de pluja inminent, van venir fins allà amunt a viure les Barrakes.

Totes i tots som les FMA. Ens veiem a les FMA de tardor!

Sílvia Martínez
Col·laboradora d’FMA

Comparteix: