Les CAV refermen en assemblea la seva voluntat de consolidació al Vallès com una alternativa real

Membres de set de les Candidatures Alternatives del Vallès s’han reunit avui dissabte 13 de març en assemblea a la Torre d’en Gorgs a Barberà del Vallès amb l’EAB com a organització amfitriona de l’acte. Les CAV han passat comptes a la feina feta durant el 2009 i han plantejat les línies estratègiques pel 2010, deixant un balanç més que positiu.

En un primer moment, l’Assemblea ha fet balanç de la feina feta durant l’any 2009, incloent les activitats conjuntes, la feina del conseller comarcal, així com l’organització i coordinació internes. Els participants han reconegut la tasca de coordinació feta entre les candidatures, així com aquelles activitats conjuntes realitzades. En els aspectes a millorar han reflectit que el projecte comú de les CAV és encara poc conegut als municipis on són presents i que els caldria ser més efectius i donar més repercussió a la figura del conseller comarcal.

La segona part de l’assemblea, després d’una breu pausa, s’ha dedicat a elaborar els eixos temàtics que marcaran l’acció conjunta de les CAV pel 2010. Donar-se suport conjunt en campanyes de caràcter local, convertint aquestes campanyes en conjuntes, treballar el tema de la defensa del servei públic comptant amb els professionals d’aquest sector i amb els moviments sindical i social que ja treballen en aquest tema, enfortir la coordinació comarcal i el flux de la informació, organitzar la bicicletada reivindicativa estiuenca i preparar les eleccions municipals de 2011, han estat els objectius més importants establerts per a l’any que hem començat.

La immensa majoria dels assistents ha refermat la seva voluntat de continuar el treball en la línia actual d’una política municipal pròpia i alternativa, amb voluntat de govern i recollint una àmplia sensibilitat política i social. Tot això remarcant que allò que els uneix és un projecte polític comú d’una altra manera de fer política i no el simple fet de ser independents.

http://alternativesvalles.blogspot.com/

Comparteix: