Ple de febrer: restriccions i opacitat

Varem tornar a sentir com es feia una altra modificació del Pla Parcial del Centre Direccional. Aquest tema està durant ja massa.

Com ho vàrem veure…

Ja portem uns quants plens en que els partits PSC-CIU ara al govern i ICV-EUiA, ara a l’oposició, no deixen les picabaralles – més espectaculars que reals – i això ja comença a cansar la ciutadania,…el que han de fer és posar-se a treballar i deixar-se d’historietes, que hi ha molta feina a fer i no és qüestió de saber qui és el bo i qui el dolent. Encara falta temps per a les eleccions!

Un cop començada la sessió…

Varem tornar a sentir com es feia una altra modificació del Pla Parcial del Centre Direccional. Aquest tema està durant ja massa, el que han de fer es espavilar amb el tema dels abocadors i quan estigui neta la Plana conservar-la i millorar-la com a espai verd ja recuperat per a Cerdanyola.

Més endavant varem quedar estupefactes amb el tema de l’ús de la sala d’actes i el jardí del Museu de Can Domènech. Sembla ser que aquests espais seran restringits segons el tipus d’activitat, en concret les organitzacions polítiques i sindicals i de caràcter ideològic, no els poden demanar.
Dedicat a la Sra. Consol : aquests espais pagats amb els impostos de tots i totes han de ser d’accés lliure a tothom que ho demani, sempre que en faci un ús responsable, perquè cal amortitzar les inversions que fem. A més, aquestes prohibicions ens recorden èpoques dictatorials.
Però ella diu que sí, que hi haurà limitacions d’accés i que a qui no li agradi que al·legui. Tan prepotent com sempre la Consol.

I la del Bosc Tancat també va ser bona…resulta que es posa a concurs públic la concessió per aquest espai de lleure i en el plec de condicions diu que es subvencionarà fins un 80% . Ja estem farts que des de l’ajuntament es posi en mans privades els bens públics i a sobre a subvencionar amb els diners de tots! I com és que es pot subvencionar si l’Ajuntament està endeutat i no hi ha diners… Està vist que segons per a què si que en hi ha.
La ciutadania també podríem demanar una subvenció del 80% a l’hora de pagar els impostos, que tal?

Un altre cop es va tornar a parlar de l’endarreriment de les escoles bressol, tema ja recurrent que sembla que mai arribarà a concretar-se.

I al final…

el plenillo, que és la part on intervé la ciutadania i que es va dir que mai no surt a la premsa el seu contingut, i això que és quan la gent parla directa i espontàniament, no sempre rebent les respostes que es demanen. Com en el cas d’aquesta sessió on es va demanar com era que una coneguda persona que pertany a un partit polític tenia llogat un local a l’Ajuntament per un import bastant elevat, a la qual cosa es va respondre que no es tenia coneixement d’aquest fet i que no es podia respondre. Mai sabrem que hi ha de cert en aquest cas, com en tants d’altres casos.

Karmele i Puri.

Comparteix: