El canvi de model de gestió del CAP La Farigola a debat

Hem convocat el conjunt de veïns i veïnes de Cerdanyola i Ripollet a una assemblea informativa que tindrà lloc el proper dimarts 2 de març a les 19:00h al local de l’AVV Can Tiana-Pont Vell (C. Sant Sebastià 26, Ripollet).

cartell_assemblea_informativa_tiana_2010-03-02_v3La Plataforma en Defensa per la Sanitat Pública som un col·lectiu de persones que des de fa anys treballem en defensa d’una sanitat pública i de qualitat i ens oposem als intents de privatització d’aquest servei públic.

En les darreres setmanes hem tingut coneixement de la voluntat de l’Institut Català de Salut de modificar el model de gestió del CAP La Farigola, equipament sanitari que va entrar en funcionament el passat mes de juliol. Aquest nou model, que eufemísticament denominen “Autonomia de Gestió” però que sota el nostre parer pot suposar el trencament de l’equitat, no és altra cosa que un nou pas en l’objectiu de privatitzar la gestió de la sanitat pública.

Preocupats per aquest fet, hem convocat el conjunt de veïns i veïnes de Cerdanyola i Ripollet a una assemblea informativa que tindrà lloc el proper dimarts 2 de març a les 19:00h al local de l’AVV Can Tiana-Pont Vell (C. Sant Sebastià 26, Ripollet).

Plataforma en Defensa per la Sanitat Pública
Febrer 2010

Convocatòria:
Dimarts, 2 Març, 2010 – 19:00
Comparteix: